CHARM-EU ÉVZÁRÓ, ELTE CHARM-EU Award díjátadó

Tóth Ádám geofizikus-hidrogeológus, Pofesszúra munkatárs 2020 óta tagja az ELTE CHARM-EU Szövetségnek mint a “Water” szakirány facilitátora. A Szövetség ELTE-s közössége 2022. július 7-én tartotta  meg az első személyes találkozóját az Aula Magnában, ahol bemutatták a CHARM-EU oktatási alapprojekt, a TORCH kutatási-innovációs projekt, illetve az UNI-ECO projekt eredményeit, és átadták az ELTE CHARM-EU Award díjakat is.

Balról jobbra: Takó Ferenc, a CHARM-EU Iroda vezetője; Lénárt Krisztina, az Oktatási Igazgatóság osztályvezetője; Erdei Luca (PPK), a Mobility munkacsomag vezetője; Fazekas Ágnes Sarolta (BGGYK), az Inclusion munkacsomag vezetője; Felvinczi Katalin (PPK), a Life and Health szakirány facilitátora és Tóth Ádám (TTK), a Water szakirány facilitátora

Fotó: www.elte.hu

A CHARM-EU oktatási alapprojekt egyes területeinek munkáját az ELTE-n koordináló szakértők foglalták össze. A felszólalók között Tóth Ádám a második fázis választható témái (Life and Health, Food, Water) közül a Water részterületét ismertette.

Tóth Ádám

Fotó: www.elte.hu

Az esemény keretében sor került az ELTE CHARM-EU Award ünnepélyes átadására is. A kitüntetést olyan oktatók, kutatók, támogató szervezetekben dolgozó munkatársak vehették át, akik a Szövetség valamely projektjében hosszú időn keresztül végeztek kiemelkedő koordinációs munkát, értek el kimagasló eredményt, illetve akik a CHARM-EU-hoz kapcsolódóan az ELTE-n kívül segítették a munkát. Az elismerésben részesült Tóth Ádám, a Természettudományi Kar adjunktusa a Water szakirány facilitátoraként végzett munkáért.

A gratuláció pillanata

Fotó: www.elte.hu

 

Fotók: Tóth Ádám

Ádám sikeréhez gratulálunk és további eredményes munkát kívánunk!

A CHARM-EU Szövetség munkájában az ELTE minden kara aktívan részt vesz, a tevékenységekben immár több mint 100 munkatárs dolgozik.