Formabontó beszélgetések a Kossuth Rádióban – Mádlné Szőnyi Judit “Az este” című műsorban

A Kossuth Rádió “Az Este” című műsorában a kérdező szerepét minden hétköznap este más és más házigazda vállalja magára. Házigazdaként neves szakértők, elismert és közismert emberek hallhatók, akik egy-egy estére olyan vendéget hívnak meg, akivel szívesen beszélgetnek szakterületükről. A témák, akárcsak a szereplők, az élet minden területét érintik és akárcsak az élet, hol vidámak, hol szomorúak, de minden esetben elgondolkodtatóak.

“A hidrogeológiai kutatások számos felismerése, az új típusú gondolkodás révén több lehetőségünk van legfőbb kincsünk, a víz létének, tisztaságának megóvására” – mondja a hidrogeológus. 2021. augusztus 3-án a Kossuth Rádió vendége volt Mádlné Dr. Szőnyi Judit hidrogeológus, akit Juhász Árpád geológus kérdezte a felszínalatti vizekről, a jövőről. A gondolatébresztő beszélgetés  meghallgatható itt.

Majd 2021. október 27-én ismét geológus beszélgetett hidrogeológussal. Dr. Juhász Árpád Mádlné Dr. Szőnyi Juditot kérdezte Budapest termálvizeiről. A beszélgetés meghallgatható itt.