RRF Éghajlatváltozás Multidiszciplináris Nemzeti Laboratórium – projektnyitó rendezvény

Az „Éghajlatváltozás Multidiszciplináris Nemzeti Laboratórium” elnevezésű, RRF-2.3.1-21-2022-00014 azonosítószámú projekt nyitórendezvényére Veszprémben, a Pannon Egyetemen került sor 2022. február 14-én a konzorciumvezető szervezésében.

Az esemény alkalmával minden konzorciumi tag bemutatta kutatásának témáját és célját, valamint az eddig elért eredményeit.

Az ELTE képviseletében Mádlné Szőnyi Judit, a projekt szakmai vezetője és az 5A alprojekt vezetője tartott előadást „Az éghajlatváltozás komplex környezeti hatásai – az ELTE-n folyó kutatások bemutatása” címmel. Előadásában az ELTE összes alprojektje (5A, 5B, 5C, 5D) bemutatásra került, melynek összeállításában minden alprojekt vezető, nevezetesen Magyari Enikő, Barcza Zoltán és Mészáros Róbert is részt vettek.

Az eseményen elhangzott előadások elérhetőek az alábbi linkre kattintva:
https://klimavaltozas.org/index.php/felfedezes/esemenyek/61-eghajlatvaltozas-multidiszciplinaris-nemzeti-laboratorium-nyitorendezveny

Mádlné Szőnyi Judit előadása közben

Az ELTE küldöttség balról jobbra: Szabó Zoltán, Mészéros Róbert, Barcza Zoltán, Mádlné Szőnyi Judit, Erhardt Ildikó, Pongrácz Rita, Varga György